DJ les

Lees hier alles betreft ons DJ les aanbod

Aan deze pagina wordt gewerkt

We werken er op het moment hard
aan om content op deze pagina te plaatsen

We werken er op het
moment hard aan
om content op deze pagina te plaatsen

Dj Les

Dj Les

SunlineMusic

professioneel

Altijd al DJ willen worden? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of ben je het al, maar wil je leren draaien op de oldschool manier? Dus zonder alle toeters en bellen en op je eigen muziek en ritme gevoel? Of heb je dj gear gekocht, en wil je goede tips hoe dat je het goed moet gebruiken?

Dan moet je bij SunlineMusic zijn!

Ik ben Jeffrey van Zon en heb inmiddels 14 jaar ervaring in het DJ’en. Mijn missie is om al mijn leerlingen te leren draaien op de manier zoals ik het ooit heb geleerd. Puur op ritme gevoel en het luisteren naar de muziek. DJ worden is tegenwoordig niet zo moeilijk. Je koopt een controller, sluit hem aan op je tablet of je computer. Paar speakers erbij en je bent klaar. Toch?

Nou nee. Er wordt tegenwoordig teveel vertrouwd op de apparatuur die dit makkelijk maakt. Lang verhaal kort, als je bij mij komt draaien zorg ik ervoor dat je een voorsprong hebt op je concurrentie. Het is ook mogelijk om je eigen gear mee te nemen naar mijn studio. Alle merken en types zijn welkom!

En dat voor maar 25 euro per uur!

Interesse gewekt? Bel even op 0622568631 voor meer informatie.

Ik kan je ook helpen met een goede opstart van een uitgebreide muziekbibliotheek. Onmisbaar voor de beginnende DJ en vaak een probleem bij de opstart.

Onze DJ school is gevestigd in Hurwenen, kleine 5 minuten vanaf Zaltbommel en 20 minuten vanaf Den Bosch!

25 euro per les/uur.

Optie 1: €50 (per les) – Apparatuur kennis – Beatmatchen – Rekordbox
Optie 2: €75 (per les) – Beatmatchen – Effecten – Set Opbouw

Optie 3: €100 (per les) – Rekordbox – Beatmatchen – Effecten – Set Opbouw – Tips & Tricks – Finishing Touch

Beatmatchen

Om tracks vloeiend in elkaar te kunnen laten overlopen moet je ze naast elkaar leggen. De beat van beide tracks moet precies gelijk liggen, anders gaat de boel ‘flammen’! Je leert ook te werken met verschillende tempi en variabele BPM.

 

Mixen

Wanneer een DJ draait is er bijna niemand die stil kan blijven staan. Zeker niet als de DJ inspeelt op het publiek. Naast de techniek om te draaien en de kennis van muziek die je van onze coaches leert, leer je in te spelen op de trends zodat je het publiek kunt geven wat ze willen!

 

Loops, Cues, Effecten

Wanneer gebruik je loops en hoe maak je handig gebruik van cues? Leer wat je allemaal kunt doen met galm, echo’s, sweeps, chorus, etc. De mogelijkheden met onze Pioneer-mixers zijn eindeloos!

 

Performance

Niemand wil kijken naar een DJ die erbij staat als een zoutzak, toch? Je leert ook hoe het is om show te geven en een performance neer te zetten.

Hoe Wij Werken.

1. Kennismaking

Wie ben je? Hoe oud ben je? Wat zijn je favoriete DJ’s? Heb je al ervaring? Het zijn enkele vragen die we stellen zodat wij weten met wat voor cursist we te maken hebben.

2. Afstemming

Na de kennismaking kijken onze coaches wat je wensen zijn, heb je een doel, een streefdatum, een specifieke stijl? Zo kunnen wij de lessen op jou afstemmen en zorgen dat jij je doel behaalt.

3. Uitvoering

Het woord zegt het al; aan de slag! Er is werk aan de winkel. Buiten onze lessen om is het wenselijk dat je kunt oefenen. Niet verplicht, wel handig!

Ben je op zoek naar een DJ inclusief apparatuur om jouw feest, bruiloft of evenement tot een muzikaal succes te maken? Stop dan nu met zoeken en start met boeken!

ONZE VOORDELEN

Les van gevestigde DJ´s en producers in de scene

 

Behaal een certificaat

 

Professionele studio & apparatuur

 

Toegang tot exclusieve community op Facebook

 

Altijd 1 op 1 begeleiding